Seleccionar página

El proper divendres 16 de juny al Passeig de Sant Joan (entre Provença i Rosselló) es celebrarà la Fira de Consum Responsable organitzada per Centre d’Estudis Prat amb el suport de la Fundació BCN Formació Professional.

Aquesta fira és realitza com a cloenda d’una sèrie de Jornades de Consum Responsable que s’han organitzat, des del mes de Febrer fins ara, dins i fora del centre educatiu. Jornades en el centre on han participat diferents entitats i empreses totes elles implicades amb el consum responsable i la sostenibilitat. Empreses i organitzacions com Vortex, Batec, Ningenius, Zekogram, Camino, Thinking Mu, Triodos Bank, Fets.org, Tarannà, Barcelona Guide Bureau, Vanacco, Economia Humana, WorldCoo, L’Estol i Jarditours. I visites a entitats com l’Agencia Catalana de Consum i a l’Institut d’Innovació Social d’Esade.

L’objectiu d’aquestes jornades i de la Fira és difondre entre els alumnes i persones del nostre entorn més immediat, l’existència de productes, serveis i activitats empresarials que promouen i permeten practicar el consum responsable sense renunciar a l’objectiu principal que és la comercialització de bens i serveis per aconseguir uns guanys. Aquests guanys no només han de ser econòmics per l’empresa si no que han d’anar més enllà i afavorir a la societat practicant l’economia social i solidària.

A la mateixa fira hi hauran tallers per a tots aquells que la visitin i emprenedors presentaran les seves empreses que coincideixen en proposar-nos productes de proximitat i sostenibles.
Espai 1:Presentació de l’escola i de projectes d’emprenedoria i innovació que heu fet alguns dels alumnes de l’escola.

Espai 2: Venda de roba, llibres, tecnologia, tot en bon estat. Els preus de venda seran d’1 fins a 3 euros. Els beneficis seran per al projecte: “Mònica y sus 7 niños” (Mònica és ex- professora de Xinés de l’escola i actualment està involucrada en causes socials a la Xina).

Espai 3: Venda de sabó artesanal a 1 euro, elaborat pels alumnes de Batxillerat de l’escola, on els beneficis seran per al projecte “Mònica y sus 7 niños”.

Espai 4: Participació d’empreses-emprenedors amb valors i responsables.

Organització: Arantxa Martínez amartinez@ceprat.com Marta Baró mbaro@ceprat.comwww.firadeconsumresponsable.com www.ceprat.com 

Espai 5: Tallers dinamitzadors impartits tant per professors i alumnes de l’escola.
La fira tindrà lloc entre les 11.00 hores i les 19.30 i esteu convidats a visitar-nos i si ho creieu interessant fer ressò mitjançant el vostre mitjà. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb

Comunicació de la Fira: Justi Hidalgo jhidalgo@ceprat.com